PROP TIL ALLE FLASKEHALSE

SKÆNKE, ILTE & DEKANTERINGSPROPPEN

Designet af Tom Nybroe

Udfold vinens fulde potentiale gennem iltning og undgå at det værste bundfald samt pletter på dugen, når Rosendahl sætter præcis disse egenskaber på designformel i den multifunktionelle vinskænker, der hjælper vinen optimalt på vej fra flaske til glas.

Med den nye skænke-, ilte- og dekanteringsprop bliver livet langt lettere for alle, der holder af vin. Bag det multifunktionelle ”3-i-1”-design står Tom Nybroe, der som vinentusiast trækker på en massiv empirisk erfaring, når det kommer til skænkningen af det gode glas. Her handler det først og fremmest om at udfolde vinens potentiale gennem iltning og om at undgå det værste bundfald samt pletter på dugen, og det er præcis disse egenskaber, Rosendahl dette efterår sætter på designformel i den multifunktionelle vinskænker, der hjælper vinen optimalt på vej fra flaske til glas.

 

SKÆNKNING


Vinskænkerens lange tud gør det muligt at skænke vinen korrekt og med fuld kontrol, så der ikke spildes dråber på bordet eller dugen. Værten kan stå på sin plads og elegant skænke sine gæsters glas uden at behøve at flytte sig. 

 

ILTNING

Skænkeproppens lange anordning fordeler sig jævnt, så den ene halvdel går dybt ned i flaskens hals, mens den anden ende giver en lang, flot skænketud. På den måde iltes vinen nænsomt med luften, der kommer ned i flasken, og skænketudens lange tynde stråle sikrer desuden vinen ekstra ilt, da den hældes i glasset i et moderat tempo, der udfolder vinens karakter optimalt helt uden stress.

 

DEKANTERING

Skænkeproppen tillader ikke de sidste dråber i flasken at komme ud og på den måde forhindrer det groveste bundfald i at komme med i glasset. Bundfaldet bliver i stedet tilbage i flasken og kan let skylles i vasken, når proppen tages af.

BAG OM DESIGNEREN

Med blik for både det professionelle og private segment har den sympatiske vinentusiast Tom Nybroe gennem årene stået bag en række vin-rigtige og velproportionerede produkter, der optimerer samspillet med de ædle druer. Med den multifunktionel vinskænker har Tom Nybroe ønsket at give vinelskere det perfekte værktøj til håndtering af vinen fra flaske til glas. Proppen ilter og dekanterer under skænkningen og er skabt i stilrent stål, der giver serveringen høj hygiejne og designfaktor.

Se også Tom Nybroes smukke glasserie - Premium.

PREMIUM AF TOM NYBRO


Premium er en serie af robuste, universelle glas, som kan folde både store og kraftige vine såvel som unge vine ud. Glassenes formsprog er afstemt, så vinen får den optimale overflade at åbne sig på, mens kummen sikrer, at aromaerne når næsen uden at fordampe, så vinen når sit fulde potentiale. Glasseriens stilke er samme højde, hvilket giver et harmonisk udtryk på bordet, ligesom flere af glassene er velegnet til servering af små lette anretninger.

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven