ROSENDAHL PREMIUM

SOFISTIKERET SYMMETRI

Designet af Tom Nybroe

Glasserien Premium fra Rosendahl sætter gode glas på menuen.
Glasserien er udviklet i samarbejde med vinentusiast Tom Nybro og omfatter glas til hvidvin, rødvin, champagne, spiritus, øl, vand og snaps. 

Premium er en serie af robuste, universelle glas, som kan folde både store og kraftige vine såvel som unge vine ud. Glassenes formsprog er afstemt, så vinen får den optimale overflade at åbne sig på, mens kummen sikrer, at aromaerne når næsen uden at fordampe, så vinen når sit fulde potentiale. Glasseriens stilke er samme højde, hvilket giver et harmonisk udtryk på bordet, ligesom flere af glassene er velegnet til servering af små lette anretninger.

Hverdagens vin kalder også på det rigtige glas, og med Premium har Rosendahl skabt et glas til alle, der har næse for vin og moderne æstetik. 

PREMIUM

VINVENLIG HVERDAGSLUKSUS TIL HVERDAG OG FEST


Rosendahl har udviklet Premium serien i samarbejde med vinentusiasten Tom Nybro. Med hans store tekniske viden om vin, har han skabt en funktionel, smuk og moderne glasserie i Rosendahls nye Premium serie.

Tom Nybro er partner i vinimportfirmaet, World of Wine og deler desuden ud af sin ekspertise på området i foredrag og ved vinsmagninger rundt om i landet.

I udviklingen af serien, er fokus lagt på at skabe et optimalt glas med et tre-delt fokus:

  • Det tekniske, som folder vinens potentiale fuldt ud. Glassenes formsprog er afstemt, så vinen får den optimale overflade at åbne sig på, mens kummen sikrer, at aromaerne når til næsen uden at fordampe.
  • Det æstetiske med lige høje stilke på glassene, der skaber et harmonisk bord.
  • Det funktionelle, hvor samme glas kan bruges til både store og kraftige vine såvel som til unge vine, ligesom flere af seriens glas kan anvendes til forskellige typer af spiritus og drikke samt til lette anretninger og desserter.
{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven