Grafisk juleglamour med Zarah Voigts juleophæng

Scenograf og smykkedesigner Zarah Voigt er dedikeret til eventyrligheden, overdådigheden og symbolikken i julens traditioner, som hun fortolker i sin moderne og grafiske signaturstil med tre nye juleophæng: hjertet, kræmmerhuset og romben. Ligesom Zarah Voigts smykker er juleophængene fyldt med markante kontraster, der gør julepyntet råt og sofistikeret på en og samme tid. Zarah Voigt henter desuden de arkitektoniske linjer fra sine smykkekollektioner, der giver ophængene en form, som er fuld af facetter og overraskelser.

Barndommens magiske øjeblike

I arbejdet med sit bidrag til julekollektionen Karen Blixens Jul har Zarah Voight dykket ned i minderne om barndommens jul. Her lavede Zarah hvert år papirpynt med sin far, den legendariske, danske multikunstner Jean Voigt, som havde en forkærlighed for hvide, klippede iskrystaller. Det er med inspiration i netop dem, at Zarah Voigt har fundet motivet til sin egen metalliske julepynt.

“Karen Blixen klippede selv sit julepynt, det gjorde jeg også med min far, og jeg gør det stadig med mine børn. Derfor tænkte jeg, at den klippede pynt skulle være mit udgangspunkt for at skabe eventyrligt julepynt til Rosendahl.”

ZARAH VOIGT

Grafisk og moderne

Juleophængene har et knivskarpt udtryk ligesom Zarah Voights karakteristiske, fine smykker. Ophængene appellerer særligt til dem, der kan lide et grafisk udtryk – både på træet, som pynt på grene eller som alternativ til kranse. Dette års store hjerte fungerer fx perfekt som et artsy alternativ til den klassiske krans på hoveddøren – både i sin rene form, og når det fyldes med kogler og kristtjørn, der inviterer naturen indenfor og byder gæster velkommen.

 

Dele og varianter

Juleophængene findes både forgyldt og forsølvet og fås i flere forskellige størrelser og motiver.

Funktionelt

Brug juleophængene på træet, på grene, på kranse eller som krans

Stilrent

Julens eventyrlighed fortolkes i skarpe, arkitektoniske linjer

Grafisk udtryk

Markante kontraster gør juleophængende rå og sofistikerede.

Legende

Brug juleophængende sammen med nyt og gammelt julepynt, og skab din helt egen stil

Zarah Voight Julepynt

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven