EN TESTVINDER

GRAND CRU TERMOKANDER & STEMPELKANDE

Design af Rosendahl

Kaffekulturen boomer med uformindsket styrke og har i dag næsten karakter af moderne videnskab. Både hjemme i køkkenet og til officielle mesterskaber duellerer baristaer om den bedste bryggemetode, men i sidste ende er det nok en smagssag, om man er til filter-, kapsel- eller stempelkaffe. Den testvindende termokande er både dekorativ og holder på varmen. Trykknapfunktionen lukker mindst mulig varme ud ved servering, og den dobbeltvæggede glasindsats øger isoleringen. Stempelkanden fra Grand Cru-sortimentet,  trækker på alle bryggemetodens kvaliteter og samtidig holder kaffen lun i timevis med sin indbyggede termoeffekt.

GRAND CRU TERMOKANDER & STEMPELKANDE

BRYG DEN BEDSTE KOP KAFFE


Jagten på den perfekte kop kaffe stopper aldrig – og den findes måske heller ikke. En række forhold afgør vores oplevelse af kaffen – nogen er mere afgørende end andre. For den garvede barista handler det om, hvor fint bønnerne males, temperaturen på vandet, vandets kontakttid med kaffen og en masse andre faktorer.

Der er mange forskellige bryggemetoder til at lave en rigtig god kop kaffe. Vi har samlet to guides til dig, hvad enten du foretrækker stempelkaffe eller filterkaffe. 

BRYG EN VARM KOP TE


Følelsen af en kop dampende varm te mellem hænderne er for mange indbegrebet af hygge og velvære – og samtidig er teen, ligesom kaffen, blevet en fast følgesvend, der drikkes i større mængder i løbet af arbejdsdagen og derhjemme. Her kommer den klassiske, keramiske tekande ofte til kort, for ulempen ved det charmerende design er, at varmen hurtigt forsvinder og sender den inkarnerede tedrikker over i kaffeuniverset til den traditionelle termokande. Men ikke længere.

Te-termokanden har en hyggelig formgivning, der løfter kanden fra bordet med et svævende udtryk samt en indbygget tesi, der nemt klikkes på og af i forbindelse med brygning og gør nyheden til et handy must have for alle teelskere.

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven