TIL GRILLKØKKENET

GRAND CRU OLIE & MARINADE GLAS

Design af Rosendahl

Har du gjort dig umage med at blande en lækker salat og udvalgt det bedste stykke kød, skal smagsoplevelsen naturligvis følges helt til bords med en skøn dressing eller marinade. Grand Cru-serien er netop skabt til at sætte maden i fokus, og med de to nye produkter, dressing shaker og marinadeglas med pensel, kan du give smagen maksimal opmærksomhed.

To funktionelle designs, der hjælper dig af med fedtede små glas og skåle rundt om i køkkenet - ganske enkelt godt grej, skabt til at kunne tages direkte fra køleskabet til bordet. Både marinadeglas og dressing shaker i Grand Cru-serien er fremstillet med de klassisk udskårne glasfacetter og et tætsluttende plastiklåg.

GRAND CRU OLIE & MARINADE GLAS

Grillsæsonen er over os

Sommeren er på vej og mange af os har allerede fundet grillen frem. De lyse aftener inviterer til madlavning udendørs med bøffer, kylling, grøntsager og selvfølgelig grillpølser på grillen: Der er (næsten) ikke grænser for, hvad du kan smide på grillen og stadig ende med et lækkert resultat.

OPSKRIFTER PÅ MARINADER OG DRESSINGER


Mad fra grillen og middag ved terrassebordet handler om handyness på en hel anden måde, end når vi spiser inden døre. Der dækkes bord med det mest nødvendige, og når grillkullene er rødglødende, skal marinaden sidde lige i skabet, for her er ikke tid til at tilføje et ekstra strejf hvidløg, når bøffen grilles til perfekt medium.

Få opskrifterne på de bedste marinader og dressinger, som du hurtigt og nemt kan lave derhjemme.

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven