PRAKTISK & SMUK SERVERING

GRAND CRU FADE & SKÅLE

Design af Rosendahl

Grand Cru-seriens skåle og fade er praktisk og velegnet til mange formål. Brug f.eks. skålene til servering af salater eller andet tilbehør, som røreskåle i køkkenet eller som frugtskål i stuen. Grand Cru-seriens stel i porcelæn giver masser af plads til at tænke kreativt i borddækning og anretning af maden. Seriens enkle design danner en god base i køkkenet gennem hele livet og er nemt at kombinere med andre stel.

DEN FLOTTE SERVERING 

Det kræver sit fad at håndtere mange forskellige serveringer. Grand Cru-seriens fade i mange varianter kan bruges til det store kagebord, hvor lagkager, cupcakes, macarons og andre delikate serveringer skal vises fra deres bedste side. Frisksmurte sandwiches, boller og frugt får desuden et ekstra appetitligt strejf, når det sættes på bordet ”på piedestal”, med det flotte serveringsfad på fod.

 

PRAKTISK & SMUKT GLASSERVICE


Tilbehør spiller en stadig større rolle i moderne madkultur. Ofte sammensættes måltidet omkring mange mindre serveringer, der hver især kalder på en god skål, og gør borddækningen levende. Især hvis skålene blandes på tværs af størrelse, stil og farve, der tilsammen giver et personligt udtryk og en lyst til at gå på opdagelse i skålenes mange smagsindtryk.

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven