ALT HVAD HJERTET KAN BEGÆRE

GRAND CRU BAR & VIN

Her starter Rosendahl eventyret. Vinproppen var det første produkt i Grand Cru serien, som blev lanceret i 1993. Vinserien er siden hen blevet udvidet til alt hvad hjertet kunne begære inden for vin. Til hverdagsvin og årgangsvin. Til velkomstdrink og den lille sjus efter maden.

GRAND CRU BAR & VIN

Et godt glas vin og en velkomponeret drink kan naturligvis nydes hele året, men smagen af lange, lyse sommeraftener er noget helt særligt. Her bliver et iskoldt glas vin den perfekte afslutning på en almindelig onsdag, mens den gode gæstemiddag helt naturligt starter og slutter med cocktails – og både vinkøleren og isspanden er oplagte at bruge ude og inde. 

Stålets koniske form og enkle, nedfældede riller sætter tidløs æstetik på bordet, og samtidig er designet fuld af funktionalitet. Det gælder vinkøleren såvel som isspanden, der lægger stilfuldt sort låg på isterningerne og bruger spandens top til opbevaring af den medfølgende is-tang og til små rum, hvor tilbehør som citrus, agurk og mynte venter på at fuldende sæsonens drinksfavoritter.

LÆKRE OG NEMME DRINKS


Ifølge ordsproget spiser vi ligeså meget med øjnene, som vi gør med munden. Det gælder ikke kun på middagsbordet, men også på barvognen, der netop nu er et signaturdesign i moderne indretning. Det kræver naturligvis sit udstyr og med Grand Cru vinkøler og isspand i højglanspoleret stål tilføjes lækre designelementer til din hjemmebar.

Få opskrifterne på de bedste drinks du hurtigt og nemt kan lave derhjemme. Vælg mellem lette, forfriskende drinks med eller uden alkohol.

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven