NYHEDER FORÅR / SOMMER 2020

GRAND CRU TAKE

Hyggestunder under åben himmel

 

Ud i det blå


Kaffepause i solen eller frokost i parken? Grillaften i kolonihaven eller picnic på stranden? Uanset hvor der skal hygges, bliver oplevelsen en helt anden, når maden serveres på praktiske tallerkener designet specifikt til udendørslivet, og drikkevarerne nydes i kopper af en ordentlig kvalitet. I Grand Cru TAKE-serien fortolkes de klassiske designlinjer fra den kendte Grand Cru-kollektion i et nyt bambusmateriale til udendørsbrug, der både er let, robust, ridsefast og stabelbart.

GRAND CRU TAKE

Naturlig råstyrke og lethed TAKE-seriens kopper og tallerkener er fremstillet i bambuskomposit, der er betydeligt lettere end almindeligt porcelæn. Bambuskomposit har også den fordel, at det er stærkt og robust, så det kan holde til udendørslivet. Grand Cru TAKE består af 36% bambus og er derfor opkaldt efter det japanske ord for bambus: TAKE. Det giver også mening i den engelske betydning, hvor ordet inviterer til, at TAKE skal tages med ud.
TAKE ME OUT

Picnicturen
Skovturen
Stranden
Parken
Skolearrangementet
Båden
Fisketuren
Terrassen
Altanen
Fællesspisning i gården
Campingvognen
Udelivet
Kolonihaven
Bilferien
Sommerhuset

 

KLAR I EN FART

TAKE-serien er designet til at kunne stables og fylder minimalt, når I skal afsted.

 

 

 

 

Robust

Den stærke bambuskomposit gør TAKE-serien slagfast og robust.

 

 

 

 

 

Miljørigtig

Et godt og miljørigtigt alternativ til det traditionelle engangsservice.

 

 

 

 

 

Ridsefast

Den slidstærke overflade bliver ikke så nemt ridset og kan holde til at blive brugt i det fri.

 

Elegant servering – også i det fri

Giv udendørsserveringerne et løft med praktiske og funktionelle tallerkener og kopper, der er skabt til at blive brugt under åben himmel. TAKE-serien er både æstetisk og funktionel, og da den er let og nem at stable, kan du have den med overalt.

Rene linjer og rare farver


TAKE-serien er udendørsversionen af det populære Grand Cru-stel og har de samme rene og enkle designlinjer, men er optimeret til udendørslivet – fx har de praktiske tallerkener forhøjede kanter. Farverne er holdt i afdæmpede nuancer med nistrede detaljer, der giver et taktilt og naturligt udtryk.

Vi spiser ude

En paptallerken gør hverken noget godt for den mad, der bliver serveret på den eller for naturen, når den smides ud efter brug. Men man behøver ikke tage sit porcelæn med udenfor for at få en god spiseoplevelse i det fri. Grand Cru er designet til at imødekomme de udfordringer der kan være, når man spiser udenfor. Fx er kanterne på tallerkenerne højere end normalt, så maden bliver, hvor den skal. Praktisk og funktionelt.

 

Grand Cru Take

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven