SANSELIG NYHED

GRAND CRU SENSE

Vil du forkæle sanserne, er Grand Cru Sense-stellet nyheden, du har ventet på. Råt og rustikt på overfladen, men med et blødt formsprog, der tilfører bordet en lethed og giver stellet både kant og karakter. Brug de smukke elementer alene eller i kombination med den klassiske, hvide Grand Cru signaturserie – for med Sense får du både et fleksibelt og et legesygt stel, der er skabt til at blive brugt.

GRAND CRU SENSE BLÅ

GRAND CRU SENSE SAND

NYHEDEN TIL HVERDAG OG FEST


Hverdag eller fest - hverdagsfest! Gourmetmad eller familiens livretter? Med Grand Cru Sense kan du uanset anledningen glæde dig over et stel, der ikke kun er en fryd for øjet, men lige så funktionelt som det er æstetisk smukt. Skåle og tallerkner stables nemt, så du sparer på pladsen i skuffer og skabe.

BOWL'NG


Den hawaiianske signatur ret, ’poke bowl’, har for alvor slået igennem herhjemme. Den var oprindelig med fisk, seaweed og andre lokale råvarer, men du kan snildt lave en lækker nordisk version derhjemme med sæsonens grøntsager og tilføje tofu, fisk eller fjerkræ.

SNACKING


Snacking er sundt for både krop og sjæl. Snacker du tre gange om dagen mellem de store måltider, kan du holde din krop i gang og have et stabilt energiniveau hele dagen.

SHARING


Vi er vilde med at dele. Specielt det at dele mad og smagsoplevelser med hinanden, giver os noget at samles om og forstærker vores relationer.

VI SPISER MED ØJNENE


Synssansen er den dominerende sans. Den står for ca. 80 % af dine oplevelser. Det betyder altså meget, om maden ser lækker ud, er anrettet appetitligt og er serveret pænt.

 

Hele grand cru sense serien

Overfladen på Sense appellerer til flere af dine sanser. Udvendigt kan du mærke det ru stentøj, som giver en robust og stoflig oplevelse. Indvendigt er stellet blankt og behageligt at spise af. 

Andre Serier fra Rosendahl

Udforsk de andre serier fra Rosendahl, og se hvordan de kan berige din hverdag 

 

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven