NYHEDER FORÅR / SOMMER 2020

Tid til at skabe ro

TIDEN FØR OG NU

Arne Jacobsen var funktionalist til fingerspidserne, og for ham var vækkeuret et redskab, der æstetisk og enkelt skulle udføre en simpel funktion uden forstyrrende elementer. Hans tanker om vækkeuret var diametralt modsatte af den bimlende og bamlende mobil, der agerer vækkeur i mange soveværelser i dag – med uro, stress og dårlig søvn til følge.

City Hall Bordur

Træk stikket.

Arne Jacobsens vækkeur kan ikke afspille regnskovslyde. Det kan ikke give dig de seneste nyheder. Det adlyder ikke din stemme, og du kan ikke tjekke Facebook og Instagram på det. Når du swiper din hånd hen over uret, aktiverer du det indbyggede lys. Det er det.

Det er funktionalisme i sin reneste form, og det skaber ro, rum og stilhed. Både når du skal falde i søvn, og når du skal vågne igen. Husk, det er dig, og ikke mobilen, der skal lades op i soveværelset.
Godnat og sov godt.

KØB STONE ORANGE

Designet i 1939 af Arne Jacobsen.

 

Den blå time.

Lad ikke mobilens blå lys forstyrre det øjeblik, hvor dag bliver til nat. Læg mobilen væk, og lad i stedet vækkeuret vække dig, når en ny dag skal begynde. Analogt og helt enkelt.

Godnat.

Der sker noget magisk, når mørket falder på. Når alting begynder at bevæge sig langsommere, når lydene dæmpes, og når du begynder at mærke dig selv i stedet for verden.

KØB STONE BLUE

Det er dig, og ikke mobilen, der skal lades op i soveværelset.

 

Morgenstund uden mobil.

Hvorfor ligge i sengen og kigge på mobilen for at se, hvordan vejret er, i stedet for blot at kigge ud ad vinduet? Skab ro til at vågne analogt og langsomt uden forstyrrelser med et klassisk vækkeur i moderne farver.

Godmorgen.

En ny dag, nye muligheder, nye veje du kan tage. En grundtone af ro fylder kroppen efter en god nats søvn. Hold på den så længe som muligt.

KØB SANDY PALE

Et vækkeur. Helt enkelt.

Alarm. Alarm. Alarm.

Hør alarmen, der nok skal få dig op. Klik på videoen for at høre alarm-klokken. (00:18 sek.)

Tænd lyset.

Se hvordan du aktiverer det indbyggede lys (00:05 sek.)

Snooze – helt enkelt.

Det er nemt at sove lidt længere. Se hvordan. (00:10 sek.)

Fås i 3 farver: Sandy Pale, Stone Orange og Stone Blue.

Giv slip på sekunderne.

Sekundviseren er udeladt i respekt for soveværelset som et sted, hvor du skal lade op og glemme tid og sted. For selvom du føler, at hvert sekund tæller i dine vågne timer, er det afgørende for dit velbefindende, at du kan glemme tiden, når du skal sove og restituere.

DIMENSIONER

Vækkeuret fra Arne Jacobsen måler 11 cm i diameter, og foden er udført i massivt rustfrit stål. Uret hviler elegant på foden i en let bagudrettet vinkel, så urskiven kan ses fra flere vinkler.

 

Tik tak, Arne.

Arne Jacobsen har om nogen bidraget til dansk design- og arkitekturhistorie med sit enorme talent inden for arkitektur, interiør, møbeldesign og grafik. Han er internationalt anerkendt og anses for at have bragt funktionalismen og modernismen til Danmark.

Forud for sin tid.

Tiden nægter at løbe fra Arne Jacobsen, der den dag i dag stadig er aktuel og relevant med sine stramme linjer, progressive idéer og funktionalistiske designtilgang, hvor al støj og overflødighed skæres væk, indtil den rene idé står lysende klart tilbage. Hans tanker bliver ved med at inspirere nutidens arkitekter og designere, og selv den måde vi lever vores liv på i dag, er præget af et ønske om at finde ind til kernen og skønheden i det enkle – præcis som i Arne Jacobsens designfilosofi.

"The Primary factor is proportions"

ARNE JACOBSEN

City Hall Bordur

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven