FORÅRETS NYHEDER

HOS ROSENDAHL

SOFT SPOT LED


– TIL HVERDAGENS HYGGESTUNDER

Med sit roligt flakkende og bløde skær spreder Soft Spot en hyggelig og afslappet stemning, uden at gå på kompromis med dit indeklima. Soft Spot er inspireret af levende lys’ beroligende evner, og lampen egner sig perfekt på spisebordet, ved siden af sofaen og på børneværelset, når de små skal sove.

  • Genoplades via USB på én time
  • Trinløs justering af lysstyrke
  • Samme bløde skær som stearinlys
  • Automatisk timer slukker efter seks timer

SOFT SPOT LED

SOFT SPOT SOLAR


- HVERDAGENS ØJEBLIKKE

Soft Spot-lanternen har det på én gang iøjefaldende og tidløse udtryk, der kendetegner en kommende designklassiker, og den anvender moderne sensorteknologi til automatisk at tænde ved skumring og slukke igen, når solen står op. Den er nem at lade op, trådløs og giver mange timers hyggeligt og stemningsfuldt lys. Den sfæriske glaslampe er omkranset og beskyttet af en robust, oxideret stålramme, der udgør lampens håndtag og fod og passer perfekt i udendørsomgivelserne. Den kan nemt flyttes rundt til de steder, du vil bruge den.

  • Sensorteknologi til automatisk tænd og sluk.
  • Oplades med USB eller solar.
  • Samme varme lys som en glødepære.
  • Godkendt til ude brug.
  • Lyser ca. 15 timer på en fuld opladning.

SOFT SPOT SOLAR

GRAND CRU TAKE


Grand Cru Take er et nyt service i melamin bambuskomposit afledt af Grand Cru Sense-designet og skabt til de mange anledninger, hvor hverken porcelæn eller engangsservice er optimalt. Grand Cru Take er perfekt til sommerens udendørs stunder hvad enten det er sommerhushygge, picnic, camping eller grill på stranden. Stellet findes i farverne grå, sand og okker og har lang levetid i kraft af sin robuste og raffinerede kvalitet, der både går i opvaskemaskinen. Stellet kan indgå i borddækningen året rundt – alene eller som supplement til Grand Cru Sense.

 

 

GRAND CRU TAKE

GRAND CRU OUTDOOR


To-go og outdoor trenden har efterhånden vokset sig så stærk i moderne livsstil, at features og funktionalitet fra udelivets brugsdesign i dag smitter af på køkkenets og bordets klassikere. Det gælder også Rosendahls Grand Cru termokande, som dette forår hanker op i det ikoniske design med den testvindende lukning og lancerer en handy udgave af termoklassikeren. Den sorte, koniske kande har stadig diskrete riller som signatur, men får øget designfaktor af et håndtag i børstet stål, der elegant forlænger formen og bogstavelig talt løfter termokanden til ekstra funktionalitet og trendy signalværdi. Inde og ude, kort og langt og med varmt eller koldt indhold.

 

GRAND CRU OUTDOOR

ARNE JACOBSEN BORDURE


Arne Jacobsen var funktionalist til fingerspidserne, og for ham var vækkeuret et redskab, der æstetisk og enkelt skulle udføre en simpel funktion uden forstyrrende elementer. Hans tanker om vækkeuret var diametralt modsatte af den bimlende og bamlende mobil, der agerer vækkeur i mange soveværelser i dag – med uro, stress og dårlig søvn til følge.

 

ARNE JACOBSEN BORDURE

ALLE NYHEDER


SS20

 

ALLE NYHEDER

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven