HYGGELIGE DETALJER

PÅSKEPYNT TIL BORDET

BRUG ÆG SOM BORDKORT

Lav en sjov og sød hilsen til dine gæster med bordkort lavet af æg med navn på. Kog æggene, og læg dem på en ske på tallerkenen. Navnet stemples på med små stempler, som kan købes i boghandlere eller hobbybutikker. Stempelpuder fås i flere farver og kan varieres, så det passer til farvetemaet på netop dit bord.

En stofserviet viklet løst rundt om skeen giver et skødesløst, men stilfuldt udtryk. En fjer, en lille kvist eller måske en sommerblomst fra haven stukket ned i den bundne serviet understreger den sommerlige stemning.

Æggene kan spises til sildemaden, hvis gæsterne er friske på det.

FJER PÅ BORDET

Bordpynt behøver hverken være dyrt eller besværligt at lave. En pose fjer drysset løst ud over bordet sammen med nogle farvede æg giver et fint farvespil mod en lys dug. Kombiner gerne med lidt udsprungne grene fra haven i en vase, som bringer foråret indenfor. Fjerene kan købes i hobbybutikker, og vi har brugt vagtelæg med fine, afdæmpede mønstre. 

Det er en god idé at koge æggene - så undgår man uheld.

BORDKORT I SKÅL

Vil du gøre lidt ekstra ud af bordkort til påskefrokosten, er en stilfuld (og nem) måde at placere et kogt æg i en skål med flagesalt pyntet med en lille gren eller blomst og en fjer sat fast med tape, hvorpå navnet er skrevet. Her suppleret med et vagtelæg ved siden af. Vi har valgt mere afdæmpede farver, men opstillingen kan varieres med farverige æg og tape afhængig af temaet for din borddækning, ligesom fjerene fås i mange farver og mønstre. 

ÆG MED GLIMMER

Det er detaljen, der gør forskellen, og et smukt lille guldæg af træ oser af nordisk elegance. De er lette og enkle at lave selv. Trææggene, som fås i de fleste hobbybutikker op til påske, pensles med lim i bunden og drysses med guldflager. Lad dem tørre, og arranger dem fint på bordet. 

ALT HVAD DU BEHØVER TIL AT DÆKKE PÅSKEBORDET

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven