TRIL, PUST, LØB OG GEM

HYGGELIGE LEGE I PÅSKEN

Indled påskefrokosten med en leg, der har ældgamle rødder eller tag en time-out mellem retterne, så påskebryggen bliver rystet godt på plads og ungerne får en velfortjent løbetur.

 

DET GODE GAMLE ÆGGELØB!

Det er egentlig sjovt, hvorfor det er sjovt hver gang? Faktum er, at det er det. Men altså – du kender legen. En masse glade gæster på rad og række bag en startstreg. En ske i munden hvorpå et hårdkogt æg placeres. Målstregen er minimum 30 meter væk og den, der kommer først i mål med ægget på skeen har vundet. Taber man ægget er det tilbage og forfra. Lav evt. forhindringer på banen, så det kræver lidt ekstra motion at nå i mål.

 

TAG DE MINDSTE I HÅNDEN OG GÅ PÅ ÆGGESKATTEJAGT

Gem en masse små indpakkede chokolade æg i haven – eller stuen (husk både fugl, fisk og midt imellem) og øg spændingen ved at stille skatten i form af fine påskeæg midt på bordet så alle kan se, hvad der venter ham eller hende, der finder flest æg.

 

TRILLE ÆG

Du skal bruge en masse hårdkogte æg eller chokoladeæg og et plant underlag, som kan udgøre en trille-bane på 3-4 meter. Bag målstregen ligger en masse æg spredt. Hver deltager får udleveret et ”trille-æg” og det handler herefter om på skift at trille sit æg hen og ramme æggene bag målstregen. Rammer man et æg, må man beholde det. Og det handler naturligvis om at samle så mange æg sammen som muligt.

 

PUSTE FJER!

Her er man sammen to og to. Hvert par får udleveret en lille fjer. Når legen starter kaster alle par deres fjer op i luften. Nu gælder det om at holde fjeren i luften så længe som muligt ved at puste til den. Taber man fjeren er man ude – det par, som har holdt fjeren i luften længst har vundet. 

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven