Opskrifter

Hindbær Eddike

Hindbær Eddike


Ingredienser

200 g friske hindbær 
2 dl. smagsneutral eddike fx hvidvinseddike
4 spsk. rørsukker 

Sådan gør du

Skyl dine hindbær og læg dem op i gryden.

Tilsæt eddike og rørsukker.

Varm eddiken op. Når eddiken begynder at småkoge skal du skrue lidt ned for blusset og lade hindbæreddiken småkoge i 15 minutter.

Skold imens et syltetøjsglas og lad det lufttørre på et rent viskestykke.

Når hindbæreddiken har småkogt i 15 minutter hælder du den gennem en sigte og ned i syltetøjsglasset. Pres lidt på hindbærrene med bagsiden af en ske, så du får al saften med.

Skru låg på og sæt på køl.

Det er en delikat eddike du blandt andet kan bruge til salater, fisk, kylling eller ovnbagte grøntsager.

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven