RØDKÅL M/ HINDBÆREDDIKE

SÅDAN GØR DU:

Det skal du bruge:

Til 8-10 personer

1 stk. rødkål
1 dl lys balsamico
½  dl hindbæreddike
3 dl æblejuice
150 g rørsukker
1 tsk salt
Olie eller (andefedt) til sautering

Snit kålen fint i lange strimler (1/2 cm). Sauter den i en gryde med lidt fedtstof under omrøring i ca. 3 minutter uden, at kålen tager farve. Hæld eddike på kålen og lad det koge i ca. 10 minutter mens der røres et par gange i gryden. Tilsæt æblejuicen og kog op. Til sidst tilsættes sukker og salt, og kålen koger yderligere i ca. 20 minutter, indtil den er mør men med bid.

Smag til med andefedt, hvis du har.

Fantastisk som tilbehør til andebryst krydderet med five spice

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven