RØDVINSGLØGG MED ROSINER OG MANDLER

RØDVINSGLØGG MED ROSINER OG MANDLER


Passer til 6 personer

INGREDIENSER

Gløgg essens
1 fl. kraftig rødvin
250 g brun farin
20 g kanel i stænger
20 g hel allehånde
20 g hel nelliker
10 g hel kardemomme

Gløgg
1,5 liter kraftig rødvin
2 dl brun rom
2 dl Brøndumsnaps
Skal af 1 appelsin
2 dl frisk appelsinsaft
4 dl rosiner
100 gram mandler
3 dl portvin

SÅDAN GØR DU

Gløgg essens:

Start med at hæld rødvin i en gryde og tilsæt derefter krydderierne og lade det varme op – uden at det koger.
Når det er kogt op, slukkes blusset og gryden skal køle af.
Når varmen har aftaget skal du si krydderierne fra.

Gløgg:

Til selve gløggen lægges rosinerne i blød i portvin - gerne i 24 timer.
Bland essensen med mere rødvin, spiritus, skal og saft fra appelsinen.
Varm det hele op til lige under kogepunktet. Tilsæt rosinlagen og mandlerne og nyd. 

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven