Opskrift

GINGERBREAD M/ KANEL OG TRANEBÆR

DET SKAL DU BRUGE:

Ca. 50 stk.
100 g tempereret smør
150 g hvedemel
125 g sukker
1 æggeblomme
2 spsk mørk sirup
40 g tørrede tranebær
1 ½ tsk natron
3 tsk tørret ingefær i pulver
1 tsk kanel

SÅDAN GØR DU:

Start med at smulre smøret i melet, tilsæt de resterende ingredienser og ælt den, indtil dejen er ensartet. Dejen deles i 2 og rulles ud i en pølse af en femkrones tykkelse. Pak dejen i madfilm og lad den hvile i ca. 2 timer på køl. Når dejen er fast, skæres den i skiver af ca. 1 cm. Læg skiverne på bageplader med bagepapir med lidt mellemrum da kagerne flyder lidt ud. Bag ved 175 C i ca. 12 min.

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven