Opskrifter

FIVE SPICE ANDEBRYST

DET SKAL DU BRUGE:

2 store Andebryster af ca 250 g.

KRYDDERBLANDING:
2 sth hele stjerneanis
1 spsk korianderfrø
1 tsk sezuan peber
1 tsk tørret chili
1 knivspids stødt kanel

1 tsk salt
1 tsk sukker
2 spsk brun farin
1 dl teryiaki
1 spsk ristet sesamolie

SÅDAN GØR DU:

Andebrystet ridses i fedtet med en skarp kniv. De hele krydderier ristes på en varm tør pande i 20 sekunder, køles lidt ned og knuses til støv i en morder eller krydderi blender. Krydderierne, salt og sukker drysses på begge sider af anden og lader trække i 2 timer. Andebrystet steges på fedtsiden ved lav varme i 8-10 min indtil meget af fedtet er smeltet fra. Varmen skrues op til middel og anden brunes yderligere 2 min på fedtsiden, vendes og brunes 2 min på kødsiden. Farin, teryiaki og sesamolie piskes sammen indtil farinen er opløst, og hældes over andebrystet . Brystet bages rosa i ovnen ved 175 C i 7 minutter. Lad hvile i 15 minutter, skær i skiver og server med den lune lage over.

Server med rødkål med hindbæreddike.

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven