Opskrifter

Brownie med Ferrero Roche

SÅDAN GØR DU:

Lav din ynglings Brownie og læg Ferrero Rocher ned i dejen. Drys derefter kagen med nødder.

Hvis du vil lave dine egne Ferrero Rocher, kan du følge denne opskrift:

Fyld:

Rist hasselnødderne i ca. 5 minutter ved 200 grader, og gnub skallerne af.

Nødderne køles af og hakkes i små stykker. Gem 10-12 hele hasselnødder til senere.

Det skal du bruge (10-12 stk.)

Fyld:

60 g hasselnødder
150 g Nutella
30 g isvafler

Chokolade overtræk:

150 g chokolade, 40%
30 g hasselnødder

Knus isvaflerne i en pose med en kagerulle eller lign. Nutella, hakkede hasselnødder og knuste isvafler røres sammen i en skål. Hvis det er for klistret, kan du komme det i fryseren et øjeblik, så er det nemmere at arbejde med.

Lav små kugler, og put en hel hasselnød i midten af hver.

Læg kuglerne på en plade med bagepapir, og sæt dem i fryseren, mens du gør chokolade klar til overtræk.

 

Chokolade overtræk:

Rist hasselnødderne i ca. 5 minutter ved 200 grader, og gnub skallerne af.

Nødderne afkøles og hakkes i små stykker.

Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og bland hasselnødderne i.

Dyp de iskolde kugler i den smeltede chokolade. Tag dem forsigtigt op med en gaffel og læg dem på pladen med bagepapir og lad dem tørre.

Opbevares på køl ...hvis de ikke er spist inden! :)

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven