Opskrifter

ANDERILLETTE

DET SKAL DU BRUGE:

4 andelår
ca. 5 dl andefedt
4 skalotteløg
6 hele peberkorn
3 laurbærblade
3 kviste timian
3 kviste rosmarin

SÅDAN GØR DU:

Gnid andelårene med salt. Pil skalotteløg, skær dem i halve og læg dem med andelår, peberkorn, laurbær og krydderurter i en gryde.

Hæld andefedt over så det dækker. Lad andelårene simre under låg i ca. 3 timer til de er møre.

Hæld det hele i en stor sigte over en skål for at opsamle kogelagen. Kassér løg og krydderurter. Pil kødet fra andelårene.

Findel andekødet med to gafler, som du trækker i hver sin retning. Hvis du ønsker en finere konsistens, kan det hakkes med en kniv.

Bland kødet med 2-3 spsk. af den frasiede andefedt til du har den ønskede smørbare konsistens. Fordel rilletten i en skål eller et fad, tryk kødet godt sammen med bagsiden af en ske, så overfladen bliver jævn. Dæk til og sæt den på køl gerne et par dage inden servering.

Server på godt brød og pynt eventuelt med en halv cornichon på toppen.

Tip: Skær brød og rillette ud med en stjerneformet udstikker i to størrelser. Dette kræver at rilletten laves i et tyndt lag i et fad med flad bund.

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven