Opskrifter

Rabarbersaft

Rabarbersaft

Ingredienser

 

500 g rabarber
200 g rørsukker
1 l vand
1 usprøjtet citron

Opskriften passer til ca. 10 glas

Sådan gør du

Skær rod og blade af rabarberne, og skyl i koldt vand.

Skær rabarberne i små stykker og læg dem i en gryde sammen med rørsukker, vand og citron skåret i både. Lad det simre i 5 min.

Tag gryden af og lad saften trække i 20-25 min.

Sigt rabarbersaften gennem en si og mos let med en ske, så al saft kommer med.

Hæld den færdige rabarbersaft på skoldede flasker og sæt dem i køleskabet. Rabarbersaften kan holde sig op til 2-3 uger på køl. 

Velbekomme!

 

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven