Opskrifter

Vanille pana cotta

Vanille panna cotta

Ingredienser

 

Panna cotta
6 dl fløde
100 g sukker
1 strang vanille
3 blade husblas

Rødgrød
200 g blandede bær (Du kan både benytte friske og frosne bær til grøden)
1 spsk vand
75 g rørsukker
Citronskal
1 spsk maizenamel opløst i 2 spsk vand

Pynt
Friske bær

Med rødgrød og friske bær

Sådan gør du

PANNA COTTA:

Udblød husblassen i koldt vand. Kog fløden op med sukker og tag gryden af varmen. Del vanillestangen, skrab vanillekornene ud og kom dem i fløden. Gem stangen til rødgrøden.

Tilsæt den udblødte husblas i den varme fløde og rør til den er smeltet. Kom massen i en skål og sæt på køl 15 min. Tag skålen ud, rør i den og portionsanret panna cottaen i mindre skåle eller glas. Sæt glassene på køl.

RØDGRØD:

Kom bærreme i en gryde med vand, sukker, citronskal og den udskrabede vanillestang. Sæt gryden på varmen og bring den i kog under let omrøring, skru ned for varmen og lad den simre til sukkeret er opløst. Jævn rødgrøden med maizena rørt op med koldt vand, lad den simre yderligere 5 min. under let omrørering. Kom grøden i en skål og sæt den på køl.

VED SERVERING:

Fjern vanillestangen og fordel den kolde rødgrød oven på panna cottaen. Pynt med friske bær.

Tid: 1 time. Plus 3 timer på køl. Både panna cotta og rødgrød kan med fordel laves dagen før.

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven