Opskrifter

Tepose-småkager

Tepose-småkager

Ingredienser

 

150 g sukker
100 g blødt smør
1 æg
2 tsk vaniljesukker
½ tsk bagepulver
225 g hvedemel
150 g mørk chokolade

Søde små Tea bag cookies. (25 stk)

Sådan gør du

Smør og sukker piskes lyst og luftigt. Tilsæt så æg og vanilje og fortsæt med at piske. Sigt mel og bagepulver i dejen lidt af gangen, mens der røres. Dejen er nu blevet ensartet og kan formes til en stor kugle. Den pakkes den ind i madfilm og lægges på køl i en times tid og gerne merel. Tag dejen ud og lad den ligge 15 minutter på køkkenbordet.
Dejen rules ud til en rektangel til den er ca. ½ cm tyk på et meldrysset bord. Skær den i små firkanter á 4 x 5 cm i højde og snit herefter lidt af hjørnerne, så det ligner en tepose. Prik hul i toppen af figurerne med en tændstik til teposens snor.

Læg figurerne på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 175 grader i ca. 8 minutter, men hold øje - ikke alle ovne er ens! Når de er gyldne og fine, tages kagerne ud og afkøles på en bagerist. 

Imens kan du tempere chokoladen i en skål og dyp så kagerne, så chokoladen dækker halvdelen. Drys chokoladen godt af og lad kagerne tørre på et stykke bagepapir.

Når chokoladen er størknet bindes en snor med dit eget personlige lille tag på kagerne og de serveres.

Opbevar småkagerne i en lufttæt boks.

 

 

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven