Opskrifter

Sommerdessert med friske bær

Sommerdessert 

Ingredienser

 

Bund
1 pk. Digestive kiks som knuses
50-100 g. smeltet smør

Fyld
1/4 l Piskefløde
1 pk. Philadelphia neutral
200 g. flormelis
Friske bær

Sådan gør du

Bland de knuste digestive kiks godt sammen med smeltet smør, og læg det i bunnen af serveringsskålen. Pisk piskefløden, philadelphia og flormelis sammen, indtil du får en tyk og luftig cream. Hæld det over kiksebunden. Tilsidst pynter du toppen med dine ynglinsbær - blåbær, jordbær, hindbær og rips passer godt til opskriften.

Tips: Ønsker du en lidt mere syrlig smag, kan du blande saften fra en halv lime i cremen - så får du en ekstra frisk dessert!

 

 

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven