Opskrifter

Pavlova med creme & bær

Pavlova med creme & bær

Ingredienser

 

4 æggehvider
250 g sukker
2 tsk. maizena
1 tsk. hvidvineddike
Fløde
Vaniljesukker
Dine yndlingsbær og frugter

Vi har brugt:
Rips
Blåbær
Brombær
Hindbær

Smager helt fantastisk

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 120 grader over og under varme. Gør en bageplade med bagepapir klar, hvor du har tegnet en cirkel på ca. Ø 26 cm.

Tag æggehviderne i en ren skål, helst lavet af rustfrit stål eller glas. Pisk æggehviderne sammen indtil skummet begynder at blive stiv i toppen. Tilsæt herefter lidt sukker af gangen - pisk indtil blandingen er glat og sukkeret er opløst (pas på du ikke pisker for længe). Til sidst påberåbe forsigtigt maizena og hvidvineddike i marengsen.

Fordel blandingen oven på din cirkel og bage kagen i ca. 80-90 minutter nedderst i ovnen. Skru ned for ovnen ​​og lad kagebunden stå i ovnen, indtil den er afkølet (hvis det er nødvendigt kan du lade ovnen stå på klem). Dekorer kagen lige inden serveringen.

Creme: Pisk fløden og vaniljesukker sammen. Hvis du ønsker en mere syrlig cream, du kan blande i nogle citron eller limejuice sammen med.

Topping: Brug en blanding af dine yndlingsbær og frugter. Her har vi brugt rips, blåbær, brombær, hindbær og dekoreret med friske mynteblade. Sammen giver det en syrlig og frisk smag med den søde marengsbund.

Velbekomme!

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven