Opskrifter

Nøddelagkage

Nem nøddelagkage

Ingredienser

 

175 g sukker
3 æg
50 g hakket hasselnød
30 g mel
30 g kartoffelmel
1 tsk. bagepulver

 

Sådan gør du

Pisk æg og sukker til en tyk masse og vend resten forsigtigt i med en dejskraber.
Bag kagen ved 185 grader i 35 minutter.
Læg den forsigtigt på en bagerist til afkøling. Herefter kan du flække kagen og lægge den sammen med dine favorit bær, flødeskum evt. tilsat hakkede nødder og et pift stærk espresso.

Her er vi gået all in på flødeskum og bær. Du kan også vælge at give kagen et drys flormelis gennem en sigte til sidst.

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven