Opskrifter

Kirsebæris med chokolade

Kirsebæris

Med chokolade

Ingredienser

 

1 portion vaniljeis
500 g kirsebærsovs
120 g hakket mørk chokolade

Sådan gør du

Tilføj kirsebærsovs og hakket chokolade til den færdige vaniljeis og vend det godt sammen.

Alternativt kan du vælge ikke at røre kirsebærsovsen helt ind i vaniljeisen, så du får en vanilje/kirsebær variant. Hak evt. kirsebærerne, det kan godt virke lidt voldsomt med hele iskolde kirsebær i munden når man spiser den færdige is.

Hæld den færdige is i en bøtte og lad den fryse i 24 timer. Tag den gerne ud et kvarters tid før den skal serveres.

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven