Opskrifter

Kanelsnegle i fad

Kanelsnegle i fad

Ingredienser

 

Dejen:

25 g gær
2,5 dl lunkent mælk
75 g blødt smør
75 g sukker
2 tesk. kardemomme
1 tesk. kanel
500 g mel

Remonce:

150 g blødt smør
150 g brun farin
3 tesk. kanel

 

Sådan gør du

Smelt smøret i en gryde sammen med mælken, og lad det køle ned til ca. 37 grader, hvorefter gæren smuldres i.
Tilsæt derefter sukker, kardemomme og kanel i mælken og rør melet i lidt af gangen. Dejen skal være smidig og blød uden at klistre. 

Stil dejen til hævning i en time. I mellemtiden kan du piske remoncen sammen. 

Rul dejen ud på bordet til en firkant med en højde på ca. ½ cm. Smør remoncen ud på hele dejen og rul den derefter sammen.
Skær 3 cm tykke skiver af rullen og placer dem i fadet. Brug evt. bagepapir, så de er nemmere at få op.
Tryk dem lidt flade, da de hæver inde i oven og sæt dem ikke helt op af hinanden, da de vil vokse sammen.
Lad fadet stå og efterhæve igen i ca. 30 minutter inden de bages i ovnen på 180 grader i ca. 20 minutter.

 

 

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven