Opskrifter

Blommecrumble

Blommecrumble


Nem dessert - smager fantastisk

Opskrift til 6 personer

Ingredienser

Fyld: (Laves helst dagen før, men kan også laves samme dag)

18 blommer
5 spsk. rørsukker
1 spsk. grøn anis
Lidt stødt kanel
Et lille drys salt
1 stk. vaniljestang (kornene)
2 stk. lakridsrødder

Smuldredej:

150 g hvedemel
100 g grovvalsede havregryn
100 g mandler
150 g rørsukker
150 g smør

Sådan gør du

Blommerne skæres i kvarte, og lakridsrødderne knækkes over og blandes med resten af ingredienserne. Kompotten hældes i cocotten, der stilles på køl med låg på.

Mel, havre og grofthakkede mandler kommes i en skål og røres sammen i hånden. Derefter tilsættes sukker og til sidst smørret, der smuldres til små klumper.
Lakridsrødderne tages op af blommekompotten, hvorefter smuldredejen fordeles over blommerne. Det hele bages i ovnen uden låg ved 180 grader i ca. 25 min.

Serveres lun med cremefraiche, skyr eller vaniljeis.

Se vores ovnfaste fade til madlavningen

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven