Opskrifter

Biscotti Di Mandorla

Biscotti Di Mandorla

Ingredienser

 

150 g. mel
100 g. mandler
100 g. sukker
1/2 tsk. bagepulver
Vaniljekorn fra 1/2-1 vaniljestang
2 æg
1/2 tsk. salt
Revet skal fra en citron

De lækreste Biscotti Di Mandorla (25 stk.)

Sådan gør du

Bland mel, vanilje, salt, citronskal, sukker og bagepulver godt sammen.

Om nødderne hakkes eller ej, er en smagssag, men det er rigtig lækkert, hvis de hakkes meget groft og enkelte er hele. Bland mandler i dejen og
tilføj æggene et af gangen til dejen kan samles.

Form dejen til 2 aflange stænger på en bageplade, der bages i ovnen, 175 grader varmluft i ca. 20 min. Tages ud og køles af i et kvarters tid. Skæres diagonalt i ca. 1 cm tykkelse, lægges tilbage på bagepladen og bages igen omkring 10-12 minutter.

Hvis de ikke bliver spist samme dag, kan de opbevares i en lufttæt dåse i en lille uges tid.

 

 

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven