Opskrifter

Sandwich

Sandwich

Ingredienser

 

8 skiver surdejsbrød
2 spsk. rapsolie og en
god smørklat til stegning
8 skiver vesterhavsost
1 stk. rødløg i skiver
1 æg
12 skiver god kogt/røget skinke
(evt. italiensk peberskinke)
4 drueagurker i skiver

HONEY-MUSTARD DRESSING (EVT. BORNHOLMSK SENNEP):
4 spsk. sennep
4 spsk. honning
8 spsk. god dijon sennep
1 spsk. koldpresset rapsolie

MAYONNAISE:
2 past. æggeblommer
1 spsk. dijon sennep
havsalt
2 spsk. hvidvins eddike
1,5 dl rapsolie

Grillet sandwich m/ røget skinke,Vesterhavsost & honey-mustard.
(4 personer)

Sådan gør du

TIL MAYONNAISE:
Æggeblommer piskes hvide med eddike og salt. Rapsolien piskes i i en tynd stråle, kun lidt ad gangen så mayoen ikke skiller. Smages til med dijon, evt eddike, salt og peber. Mayoen skal gerne være tyk og samlet. Mayonnaise kan være nemmest at røre hvis alle ingredienser har samme temperatur, tag evt. de pasteuriserede blommer ud lidt før, så de har stuetemperatur. Så skiller den ikke så nemt.

SANDWICH:
Brødet smøres med senneps dressing på den ene side og mayonnaise på den anden. Sandwichen samles med skinke, ost, drueagurker og rødløg. Æggene slå’es ud i en dyb tallerken og piskes sammen med lidt salt og peber. Ydersiderne af sandwichen dyppes forsigtigt i æggemassen, så der ikke kommer æggemasse ind i sandwichen kun på ydersiden af brødet! Smelt smør med olie i en pande og steg sandwichene på medium varme til brødet er let gyldne på hver side og osten blød og varm. Anret med ekstra honey-mustard i skål.

 

 

Forslag til serveringen

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven