Opskrifter

Koldhævet brød med havre

Koldhævet brød med havre

Ingredienser

Opskriften giver 2 brød

4 dl koldt vand
10 g gær
2 dl surdej
20 g salt
50 g rugmel
100 g fuldkornsmel
500 g hvedemel
100 g grovvalsede havregryn

Bagt i cocotte

Sådan gør du

Dejen:

Gæren opløses i vandet, og de øvrige ingredienser blandes i en separat skål.
Det hele blandes sammen og røres godt igennem, indtil dejen slipper skålens sider. Dette kan med fordel gøres i en røremaskine og tager ca. 10 min.
Dejen lægges i en beholder smurt med en smagsneutral olie og stilles tildækket i køleskab natten over.

Bagning:

Cocotten opvarmes i en 250 grader varm ovn i ca. 20 min.
Dejen lægges herefter i den smurte og opvarmede cocotte og stilles i ovnen med låg på ved 250 grader i ca. 30 min. Herefter tages låget af, og brødet bager videre ved 200 grader i yderligere 15 min. Hvis brødets bund virker fugtig, tages brødet ud af cocotten og efterbages ca. 5 min. med bunden opad.

Brødet er velegnet til alle måltider.

Se vores ovnfaste fade til madlavningen

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven