Opskrifter

Koldhævede boller med chiafrø

Grovboller

Ingredienser

 

5 dl vand
20 g chiafrø
100 g havregryn
lidt salt
25 g gær
25 g solsikkekerner
300 g tipo hvedemel
el. god kvalitet
200 g speltmel

Koldhævede grovboller med chiafrø.(4 personer)

Sådan gør du

AFTENEN FØR:
Gæret opløses i vandet. Chiafrø, solsikkekerner og havregryn røres i. Rør melet i til dejen er glat. Chiafrø suger meget væde, så dejen er ganske rigtigt noget klæg. Kom et stykke film henover dejen og et fugtigt viskestykke, sæt på køl natten over.

DAGEN EFTER:
Ovnen forvarmes til 200 grader Dejen formes ud til 12-14 boller på bagepapir, brug evt. et par skeer, da dejen stadig er klæg, og bag i ca. 20-25 min. til de er gyldne. Vend evt. bollerne om og bank dem let i bunden. De skal lyde hult, når de er ved at være færdige.

Køb tilbehør til opskriften her

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven