Opskrifter

Poke bowl med laks og goma dressing

POKE BOWL MED LAKS & GOMA DRESSING

Det skal du bruge

Marineret laks:

400 g. sushilaks
1 fed presset hvidløg
2 spsk. sesamolie
1 dl. soya
1/2 tsk. salt
1/2 tsk. stødt chili

Grøntsager efter eget valg - vi har brugt:

Revet gulerødder
Seaweed
Edamame bønner
Rødkål
Rød spidskål
Ristede sesam frø
Quinoa
Syltet ingefær
Avocado (dryppet med citronsaft)

Goma dressing - få opskriften her

 

Poke bowls er mere populære end nogensinde – det minder om sushi, men er meget lettere at lave. Fyld ris i en skål og top med de grøntsager du bedst kan lide og soyamarineret laks.

 

SÅDAN GØR DU:

Skær laksen i tern. Pil og pres hvidløget.

Bland laks og hvidløg med sesamolie, soya, salt og chili, og lad det trække i ca. 20 minutter i køleskabet.

Kog risene og forbered grøntsager.

Drys med sorte og hvide sesamfrø. Kan også pyntes med frisk koriander.

Tip: Laksen serveres rå, og for med sikkerhed at undgå parasitter skal du sørge for, at den har været frosset i mindst 1 døgn ved -20° eller mindst 4 døgn ved -18°.

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven