Opskrifter

Gammeldags kylling

Gammeldags kylling

Saftig og smagfuld

Ingredienser

Opskriften rækker til 4 pers.

1 stor kylling
Salt og peber
1 bdt. kruspersille
2 stk. økologiske citroner
Smør
2 dl kraftig hønsebouillon
½ l fløde

Sådan gør du

Kyllingen krydres grundigt indvendigt med salt og peber og fyldes med hakkede citroner og persille.

Smelt smørret og pensl kyllingen på alle sider. Krydr den herefter med salt og peber.

Kyllingen lægges i den smurte cocotte og brunes ved 220 grader, indtil den er flot gylden – uden låg.

Derefter hældes 2 dl hønsebouillon ved kyllingen, og varmen skrues ned til 140 grader, og låget lægges på cocotten.

Lad kyllingen simre i ca. ½ time, hvorefter fløden tilsættes. Steg kyllingen yderligere 30 minutter med låg.

Tag kyllingen op og hold den varm, mens stegeskyen/sovsen fra kyllingen smages til.

 

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven