Opskrifter

Foccacia med rosmarin og havsalt

FOCCACIA MED ROSMARIN OG HAVSALT

Det skal du bruge

Dejen:

1000 gr. italiensk pizzamel
300 gr. hvedemel
2½ spsk. havsalt
50 gr. gær
1 ltr. vand (Ca. 37 grader varmt)

Topping:

1 dl. god ekstra jomfruolivenolie
3 store rosmarinstilke

2 spsk. havsalt

SÅDAN GØR DU:

Smuldre gæren ud i lunken vand. Rør rundt indtil gæren er helt opløst.
Tilsæt alle de øvrige ingredienser og ælt dejen – gerne i 20 min. ved laveste hastighed på røremaskinen. 

Jo længere man ælter, jo bedre og mere elastisk bliver brød.

Efter æltningen skal dejen hæve et lunt sted utildækket i ca. 30 min. Dejen skal blive i røreskålen.
Smør et fad med en smagsneutral olie og fordel forsigtigt foccacia dejen ud.

Lad dejen hvile i endnu 30 min. utildækket.

Fordel olivenolien ud over dejen og drys med havsalt og rosmarin. Lav dybe huller i dejen med fingrene.
Sæt en skål med ½-1 dl vand ind i bunden af den forvarmede ovn på 230 grader sammen med foccacia dejen. Foccacia brødet skal bages i ovnen i 30-35 min. eller indtil det er flot gyldent og sprødt. 

Lad brødet køle lidt af, hvorefter det er klar til servering. 

Brødet kan også sagtens fryses ned.

{{basket.TotalItems}}
{{lineitem.ProductName}}

{{lineitem.VariantName}} - {{lineitem.Quantity}} x {{lineitem.FormattedPrice}} {{lineitem.FormattedPrice}}

{{lineitem.FormattedTotal}}

Din kurv er tom ;(

{{discount.Name}}

-{{discount.Price}}

Subtotal

{{basket.FormattedSubTotal}}

Forsendelse

{{basket.FormattedShippingTotal}}

Total {{basket.FormattedOrderTotal}}

Heraf moms

{{basket.FormattedTaxTotal}}

Produkt er tilføjet til kurven